Volgende luchtdopen

Exclusieve luchtdopen voor uw groep of gezin gaan elke dag door bij gunstige meteo, reservatie op aanvraag. Reserveer nu.

Zoeken
Nieuwsbrief

Naam:

Mail adres:

Sfeerbeeld
Join us

facebooktwitterBekijk ons op linkedIn

Helikoptervlucht voor 6 personen

Deze website is gemaakt voor luchtdopen voor groepen. Uiteraard bieden wij ook helikoptervluchten aan voor particulieren (1 persoon of meer). Hieronder vindt u de prijzen en voorwaarden.

Prijs voor een helikopterluchtdoop vanop de helihaven (in West-Vlaanderen)

Prijs voor een helikopterluchtdoop op een locatie door u gekozen

Vergeet zeker uw fototoestel niet! Je zal een uniek uitzicht krijgen op het Belgische landschap. Het is een spektakel om deze helikopter een heel nauwkeurige landing te zien doen!

Prijs helikopterluchtdoop West-Vlaanderen

In deze categorie bieden we twee types helikopterluchtdopen aan, elk met een specifieke prijs, en telkens voor 6 passagiers. Al onze prijzen zijn alles inclusief:

De prijzen van een helikoptervlucht hangen af van de lengte van de vlucht. Wij bieden luchtdopen aan van 30 minuten en van 20 minuten. Gelieve ons te contacteren voor de kostprijs voor een programma op maat.

Helikoptervlucht van 30 minuten - VIP arrangement!

Voor 6 passagiers betaalt u slechts 155 euro per passagier. Jullie kunnen hierbij plaats nemen met jullie groep alleen in de helikopter (jullie zitten dan zonder andere passagiers, samen met de piloot in de helikopter).

Tijdens een vlucht van 30 minuten kan je heel wat zien. We kunnen zelfs heen en weer vliegen tot regio Ieper - de Westhoek of regio Doornik - Moeskroen.

Helikoptervlucht van 20 minuten - dit is ons geschenkprogramma

Bij een groep van 6 passagiers betaalt u 140 euro per persoon. Jullie kunnen hierbij plaats nemen met jullie groep alleen in de helikopter (jullie zitten dan zonder andere passagiers, samen met de piloot in de helikopter).

Prijs helikopterluchtdoop op uw locatie

Indien u wenst, komen we ook tot op uw locatie om helikopterluchtdopen te geven.

Prijs hierbij is volledig specifiek aan uw wensen. Gelieve ons te contacteren hiervoor. Onze gegevens vindt u op de contactpagina.