Volgende luchtdopen

Exclusieve luchtdopen voor uw groep of gezin gaan elke dag door bij gunstige meteo, reservatie op aanvraag. Reserveer nu.

Zoeken
Nieuwsbrief

Naam:

Mail adres:

Sfeerbeeld
Join us

facebooktwitterBekijk ons op linkedIn

Helikoptervlucht voor 30 personen of meer

Deze website is gemaakt voor luchtdopen voor groepen. Wij bieden helikopterluchtdopen aan voor groepen van bijvoorbeeld 30 passagiers. Wij kunnen u ontvangen in onze helihaven, of op uw locatie (evenement, bedrijfsfeest,...).

helikopterluchtdoop vanop de helihaven (in West-Vlaanderen)

Vergeet zeker uw fototoestel niet! Je zal een uniek uitzicht krijgen op het Belgische landschap. Het is een spektakel om deze helikopter een heel nauwkeurige landing te zien doen!

Wij beschikken over een BELL 206 helikopter die 4 passagiers tegelijk kan vervoeren. Dit wordt vaak omschreven als 'teambuilding'.

helikoptervlucht West-Vlaanderen / Henegouwen

Al onze vluchten zijn alles inclusief:

  • BTW
  • verzekering voor de 30 passagiers
  • uniek luchtdoop certificaat voor alle passagiers
    en een leuk geschenk 
  • champagnedrink
  • ontvangst in de helihaven in West-Vlaanderen (of op uw locatie)
  • parking

Gelieve ons te contacteren voor de kostprijs voor een programma op maat.

---

De helikoptervluchten organiseren wij vanaf onze helikopterhaven. U maakt als passagier een bijzondere helikoptervlucht. Geniet van het avontuur, het uitzicht en de vrijheid! Afhankelijk van de tijdsduur van de vlucht die u kiest, ziet u de mooie omgeving vanuit een compleet nieuw perspectief. Geniet van het avontuur, de vrijheid en de adrenaline! Iedereen die op deze incentive aanwezig is zal versteld staan!

---

Bovendien kan je een voorkeur opgeven welke omgeving je wil opvliegen. Wij zullen er dan zoveel mogelijk rekening mee houden om de helikopter boven jouw voorkeurs regio te laten vliegen. Bovendien zijn we gebonden aan restricties rondom bepaalde vlieggebieden, weersomstandigheden en wensen van de passagiers.